Szappan shop

Kubeba illóolaj – 10ml
2019-04-07
fahéj illóolaj
Fahéj illóolaj – 10ml
2019-04-07

Szegfűszeg illóolaj – 10ml

990 Ft
99 Ft /ml

Szegfűszeg (Syzygium aromaticum) 100%-os illóolaj

Illata: meleg, édes, átható fűszeres

Gyártó: MediNatural
Kiszerelés: 10 ml

8 készleten

Leírás

A MediNatural illóolajok szigorú, gázkromatográfiás, valamint fizikai, kémiai, mikrobiológiai megfelelőségi vizsgálatnak alávetett, laboratóriumban bevizsgált 100%-os természetes illóolajok, amelyek semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaznak.

Felhasználható: légterek frissítése, aromalámpa, masszázs, szájvíz készítésére.

SZEGFŰSZEG ILLÓOLAJ (Syzygium aromaticum) ALKALMAZÁSA

Frissítő, serkentő, fűszeres,  illatos  finomság, szinte elolvad az ember az illatától, és rögtön a nagyi fűszeres-mézes sütije libben be. Ráadásul a szegfűszeg az egyik legerősebb fertőtlenítő és megfázást gyógyító növény. Fertőtlenítő, összehúzó hatású, ezért fogkrémek, szájöblítők hatóanyagaként jó eredménnyel használható. Masszázsolajhoz adagolva melegítő hatása fokozza a bőr vérkeringését, ami az ízületek mozgékonyságára és rugalmasságára is kedvező hatással van különösen ajánlott a rossz vérkeringéssel, hideg végtagokkal rendelkezőknek.

Párologtatás: cseppentsen 5-8 csepp olajat az aromalámpa vízzel töltött részébe vagy a párologtatóba. A szegfűszeg illóolaj felmelegít, stimulál és felkelti a szexuális vágyat. Rovarűző hatású. Kiváló szappanok illatosítására.
Szauna: adjunk a felöntőkanál vizéhez 4-6 csepp illóolajat, majd azt felkeverve öntsük a forró kövekre.
Masszázs: 0,5 dl napraforgóolajban elkeverünk 10 csepp illóolajat, és a bőrbe masszírozzuk. Lazító, frissítő, bőrvörösítő hatású, a bőr kipirosodhat! Izomserkentő masszázsolaj. Serkenti a vérellátást, melegíti és regenerálja a fáradt és ernyedt izomzatot.
Lábfürdő: melegítő hatású, vérellátást segítő – télen a hideg végtagok felmelegítésére lábfürdőbe vagy kádba 2-3 cseppet tegyünk mézben vagy tejben feloldva.
Szájvíz: 1-2 csepp illóolajat elkeverünk 1 dl desztillált vízzel, majd ezzel öblögetünk.

Jól keverhető az alábbi illóolajokal: citrom, geránium, grapefruit, ilang-ilang, levendula, zsálya, narancs, római kamilla.

Nemkívánt hatások, ellenjavallatok, figyelmeztetések:
Ne használjuk érzékeny bőrön! Hosszantartó használata érzékeny bőr esetén bőrpír kialakulását okozhatja!
Külsőleg 1%-nál nagyobb hígításban folyamatos jelleggel ne használjuk.

További információk
Tömeg 10 g