Citrusos Frissítő természetes illóolaj keverék – 10 ml
2019-10-27
Kézműves szappanok
Kézműves szappan próbacsomag (3 db)
2019-11-02

Karácsony Varázsa illóolaj keverék – 10 ml

1400 Ft
140 Ft /ml

Összetevők: Narancs illóolaj• Citrus Aurantium, Fahéj illóolaj• Cinnamomi cassiae, Szegfűszeg illóolaj• Eugenia caryophyllatal, Szibériai fenyő illóolaj• Abies sibirica
llatprofil: nyugtat és felemel, harmonizál
illata: narancsos, fahéjasan fűszeres meleg karácsony hangulatát idéző illat.
Kiszerelés: 10 ml
Ajánlás: párologtatásra, levegőillatosításra.

Elfogyott

Leírás

Egy csepp varázslat, mely segít elcsendesedni,  ráhangolódni a különleges ünnepi hangulatra!

A Karácsony varázsa illóolaj keverék citrusos és fűszeres illatjegyek tökéletes kompozíciója, mely felidézi a szeretet ünnepének hangulatát. A mézeskalács fűszeres, édesen émelyítő fahéj és szegfűszeg, a narancs citrusos, nyugtató és jókedvre derítő, illetve fenyő domináns, de ugyanakkor tiszta természetes erejének illatát. Érzed már a kisült friss sütemény illatát, miközben zsibongás hallatszik a nappaliból, mert éppen  a gyerekek a nagyival és papival díszítik a fenyőfát, miközben a tesód és a párod a jól megérdemelt itókát szürcsölgetik eszmefuttatásuk közben… eközben az aromalámpában narancs illóolajat párologtatsz, hogy előre lenyugtasd lelkedet a nagy családi jövés-menést megelőzően. Ezt az isteni illatkavalkádot találod bezárva ebbe a kis üvegcsébe.

Bármikor felidézheted, ha párologtatóba, aromalámpába néhány cseppet helyezel.

Én egyszerűen imádom. Ez az illat nem csak a “szeretet” ünnepét hozza el számomra, hanem a nyugalom szigetét. Fedezd fel!