Szappan shop

Édes narancs csokoládécsók szappan 80g
2019-04-08
olívaolajos szappan
Citrusos olívaolaj szappan – 80 g
2019-04-08

Banános citrus harmónia szappan – 80 g

1050 Ft
13125 Ft /kg

Összetevők: Olívaolaj, kókuszolaj, szőlőmagolaj, banán, mascarpone, kubeba és banán illóolaj

Természetes  összetevőkből álló, tartósító szerektől mentes szappan.

Tömeg: 80-100 g

A szappanok mérete és formája eltérhet, attól függően, hogy milyen formában kerül kiöntésre.

9 készleten

Leírás

Banán jótékony hatásai

Szerintem a banán az egyetlen olyan növény, melyet szinte biztos mindenki ismer és fogyasztotta valamilyen formában. Most nem is részletezném étkezési formában történő fogyasztásának jótékony és egészségre gyakorolt rendkívüli hatásait. Szeretném, ha inkább elkezdenénk megvizsgálni külsőleg alkalmazva a bőrünkön is megtapasztalható megannyi hasznos tulajdonságát.

A banán olyan tápanyagokat tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek a bőr számára. 75 százaléka víz, ezért hidratálja is a bőrt, meggátolva a kiszáradástól és a hámlástól. C- és B6-vitamin tartalma segít a bőr erősségének és rugalmasságának fenntartásában. A-vitamin tartalmának köszönhetően visszaadja a bőr hidratáltságát, és meggyógyítja a sérült, száraz, fakó bőrt.

Egy remek és egyszerű banános arcpakolás recept:

1 db banánt nyomjunk szét és 20-25 percre kenjük fel arcunkra, majd langyos vízzel mossuk le. Jó tanács: A 20-25 perces időintervallumban kerüljük kedvesünket, hiszen látványunk nem a csábításra felvértezett, remekül kikészített arcunkat tükrözi, inkább hasonlítunk egy átmulatott éjszaka utáni, közepes fokozatú másnapos, kissé még ittas színvilágban kikent, kissé horrorisztikus alakra. Talán ez legyen az Önmagunkkal eltöltött zen tudatban átitatott meditatív pillanatok egyike, hogy miután lemostuk a banánt arcunkról, bőrünk azonnal puha és életteli lehessen. A pakolásunkat méz hozzáadásával megspékelhetjük, így még hatékonyabb extrán száraz, hámlásra, hajlamos bőrre, e mellett a bőr elszíneződéseit is gyógyítja.

Ne vesszen kárba a banán héja se, hiszen minden része kincs lehet bőrünknek, melyre itt is egy remek tipp a ráncok ellen: Naponta egy darab friss banánhéjat 15 percig tegyünk bőrünkre, hatását hetek múlva is tapasztalni fogjuk.

Gyakorlatilag a banán kívül belül ápolja, regenerálja szervezetünket. Megesszük, jótékony a gyomrunknak, ha kenegetjük vele bőrünket, pakolások formájában hidratájuk a szemkörnyéket, akár hajunkra is alkalmazhatjuk, melytől fénylő egészséges lesz, e mellett eltünteti a korpát, de hidratáló hatása miatt sikeresen megszünteti a sarok bőrének repedezettségét, továbbá szemölcsök és pikkelysömört is gyógyítja.

Banán szappan citrussal

Zene füleimnek! Mennyi jótékony hatás melyet a banán tehet a szervezetünkkel. Miért ne tehetnénk szappanba alapanyagként? Hiszen a többi remek összetevő mellett, mint a kókuszolaj, olívaolaj, szőlőmagolaj, kubeba és banán illóolaj, fokozhatnánk a fürdési, tusolási élményeinket, azzal a tudattal, hogy a banán és a különböző olajok együttese a természet erejével kényezteti bőrünket.

Így született meg a banános citrus harmónia szappan, jótékony olajok és banán elegyeként, megbolondítva 100% természetes banán és citrus illóolajokkal. Szinte harapnál egyet a szappanból, de javaslom, tegyünk le ilyen indíttatásunkról. Cserébe habosítjuk fel szivacsunkat, vagy egyszerűen kicsit dörzsöljük át vele testünket. Szerintem nem bánjuk meg és bőrünk hálás lesz a természetes összetevőknek köszönhetően.

További információk
Tömeg 80-100 g